Laat een review achter


4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 18 reviews)
Uitstekend72%
Heel goed28%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Efficiënt en leerrijk boek

Rated 5 out of 5
november 29, 2023

Zet dit boek zeker niet op je not-to-do-list. Leest het nu! Het is zo efficiënt geschreven dat het wel lijkt of er geen één woord tevell in staat. Goed leesbaar, duidelijk geschreven en eenvoudig bruikbaar.

Jef Boeckx

Een handige leidraad naar meer geluk

Rated 5 out of 5
januari 3, 2022

Filip is er knap in geslaagd om vanuit zijn eigen ervaring een eenvoudig model te ontwikkelen, dat éénieder zal helpen in zijn zoektocht naar meer geluk en evenwicht. Dankzij de vele voorbeelden en handige tips, leest het supervlot en is meteen toepasbaar in het dagelijkse leven. Leuk ook om met het ganse gezin te lezen.

Geert Peeters

Zuurstof voor het leven: 5 sterren, zonder enige twijfel!

Rated 5 out of 5
januari 3, 2022

Ik ben een echt leesbeest, ik kan geen boek voorbij lopen zonder te kijken of het mij iets te vertellen heeft. Dus ik heb ook al allerlei “zelfhulpboeken” gelezen. En DIT boek steekt daar met kop en schouders bovenuit. Meestal wordt er langdurig en langdradig vertelden denk je: ok, ik weet het nu wel, maar wat moet ik DOEN? Kom in vredesnaam sneller tot de essentie, want dààr zitten we op te wachten! En dat doet dit boek zoveel beter dan alle andere. Bovendien klaar en duidelijk gevisualiseerd – dat helpt ook.
Lees het boek eerst helemaal door, en bekijk dan opnieuw de opbouw – die is eenvoudig: de inhoudsopgave helpt je snel naar het punt dat je zoekt. Zelfs al heb je elke dag maar een paar minuten de tijd om iets op te frissen – dat helpt je enorm vooruit.
Dit is het boek dat je kado geeft aan een vriend(in) die hulp kan gebruiken.

Myriam Verbiest

Werkt door zijn eenvoud!

Rated 5 out of 5
januari 2, 2022

Mag in de boekenkast gerust tussen Covey en Sinek staan om regelmatig terug vast te pakken. Inspirerende, heldere principes die een sterk houvast bieden om koerswijzigingen te kiezen en vol te houden. Niet over twijfelen…

Stefaan Butaye

Leuk boekje

Rated 5 out of 5
december 29, 2021

Het boek is toegankelijk voor een breed publiek, het nodigt steeds uit om verder te lezen, is praktisch in haar concepten en op een paar uur uitgelezen. Het inspireert en zet aan om jouw gedrag en handelen in vraag te stellen. Prima idee om cadeau te doen aan iedereen die af en toe eens in de spiegel wil kijken.

Alain Grillaert

Interessante mind-opener, leest ook heel vlot

Rated 4 out of 5
december 29, 2021

Filip is een positieve mens en die inzichten deelt hij ook in dit boek, lees je op 2u uit en de moeite om die tijd even te nemen !

Dietmar Van dyck

Zuurstof voor je leven na het lezen van dit boek

Rated 5 out of 5
december 29, 2021

Een handig en aangenaam boek om te lezen. De schrijver vat in simpele stappen samen hoe je op korte termijn terug zuurstof voor je leven kan vinden.
Heel down-To-earth en hands-on.
Echte aanrader!

Seppe Lenaerts

een krachtige boodschap die zeer gemakkelijk binnenkomt

Rated 5 out of 5
november 28, 2021

Filip heeft een pretentieloos boek geschreven, eentje dat zeer toegankelijk is. Op verschillende manieren laat hij ons zien hoe we kunnen veranderenin ons leven, door een andere aanpak of denkwijze, steeds gestaafd met herkenbare voorbeelden. Heb het in één ruk uitgelezen.Het is een boek dat je regelmatig nog eens ter handen kan nemen om alles nog eens op te frissen.

Liesbeth Fijalka

Direct en makkelijk toepasbaar model

Rated 5 out of 5
oktober 24, 2021

Dit boek geeft je al de juiste tools om direct aan de slag te gaan om je gelukkiger en meer succesvol te voelen! Een boek dat je snel zelfs meerdere keren wilt lezen.

Justin Van Malderen

een duidelijk en onderbouwde weg naar succes en geluk

Rated 5 out of 5
oktober 13, 2021

Een aanstekelijk boek met pakkende voorbeelden, een duidelijke boodschap en een onmiddellijk toepasbaar model. Probeer het, je zal niet ontgoocheld worden.

Rik Torfs

Super waardevolle inzichten

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2021

Dit boek geeft heel goede inzichten voor het leven. Daarnaast geeft het ook een heel goed framework waar je steeds aan kan werken.

Stijn van Daele

Ik sta nu vaker stil met de dingen die er toe doen

Rated 5 out of 5
september 9, 2021

Als je het boek leest, denk je: ‘klinkt wel logisch allemaal’. Het zijn inderdaad dingen die je eigenlijk in je achterhoofd allemaal wel weet, maar waar je simpelweg niet genoeg stil bij staat. Het model is een mooie herinnering aan wat er nu echt toe doet en waar we ons meer mee zouden moeten bezig houden. Ik denk nu regelmatig ‘s avonds: wat heb ik nu geleerd, gedeeld en gecreëerd? Dan is het opzet van het boek toch helemaal geslaagd, nee? Bewuster omgaan met je keuzes en het leven.

Sara

makkelijk toepasbaar model

Rated 5 out of 5
mei 9, 2021

Dit is een ijzersterk én makkelijk model waar je oprecht gelukkig van wordt. Dit zal de wereld weer een beetje beter maken.

Veerle dobbelaere

boordevol praktische tips

Rated 4 out of 5
oktober 20, 2020

Zeer interessant, nuttig en goed in de praktijk te brengen. Ik raad het boek aan iedereen aan omdat het inderdaad zorgt voor meer “zuurstof voor het leven”!

Gert-Jan Stabel

Een prachtig boek en een aanrader voor iedereen

Rated 5 out of 5
mei 1, 2019

Het boek heeft mij op veel gebieden andere inzichten gegeven. Ik heb er veel uit geleerd en probeer dit nu dagelijks toe te passen in mijn leven.

Chabelly Kras

Schitterend geschreven!

Rated 4 out of 5
maart 13, 2019

“Ik heb uw boek met veel voldoening gelezen en vind het schitterend geschreven met een pracht van een model. Ik heb het gekregen tijdens een Tafel van Veerle met Veerle Dobbelaere. In die filosofie heb ik nu op mijn beurt 6 boeken besteld om het aan zes belangrijke personen in mijn leven te geven. Zo kan geluk groeien.
Mijn advies voor alle mensen is vertraag en lees het boek!”

Vincent De Preter

Een must read!

Rated 4 out of 5
februari 15, 2019

Heerlijk boek dat iedereen simpelweg eens gelezen zou moeten hebben. Met zo weinig woorden wordt toch zoveel gezegd. Eindeloos complexe begrippen worden veel eenvoudiger gemaakt waardoor je met een nieuwe blik naar alledaagse zaken kijkt! Ik raad het absoluut aan!

Lore Janssens

Een echte aanrader!!!

Rated 4 out of 5
november 5, 2018

Zuurstof voor het leven is een boek dat ik in één stuk door heb uitgelezen. Het leest vlot, maakt nieuwsgierig en sleept mee. Ik moet ook toegeven dat ik stiekem blij was te merken dat ik een deel van de sleutels naar geluk al in handen heb; dat het boek me geruststelde dat ik niet alles in m’n denken en doen zou moeten veranderen. Gewoon bewuster mee omgaan. En ja, dat je gelukkig wordt van delen dat zie ik dagdagelijks rond me. Mensen die elkaar verder helpen, worden daar beduidend gelukkiger van. Ik heb ook her en der wat zaken onderlijnd in het boek om af en toe naar terug te kunnen grijpen.

Kaat Peeters